pendik escort bayan
ak

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

15.08.2017 - 11:38, Güncelleme: 15.08.2017 - 11:38
 

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü...

KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube ekipleri, Barış Y. ile Halil B'yi takibe aldı.Barış Y'nin Zembilli Mahallesi'nde uyuşturucu hap, Halil B'nin de çarşı merkezinde esrar satarken yakalandığı iddia edildi.Barış Y'nin üst aramasında 94 uyuşturucu hap, ev aramasında 1 pompalı tüfek ve 14 pompalı tüfeğe ait fişek ele geçirildi.Halil B'nin üst ve ev aramasında ise 686 gram esrar bulundu. Zanlılar gözaltına alındı.Ayrıca polis ekipleri Mehmet Ata A. isimli şahsın, İstanbul'dan aldığı uyuşturucu maddeleri satmak için Karaman'a getirileceği bilgisine ulaştı.Karaman Otogarı'nda tedbir alan ekipler, şüpheliyi otobüsten indikten sonra gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında, 718 gram esrar ele geçirildi.Öte yandan Seki Çeşme Mahallesi'nde bir araçta yapılan aramada, satışa hazır 85 fişek esrar bulundu. Aracın sürücüsü Yunus Ö, gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Halil B, Mehmet Ata A. ve Yunus Ö. tutuklanarak M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Barış Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü...

KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube ekipleri, Barış Y. ile Halil B'yi takibe aldı.

Barış Y'nin Zembilli Mahallesi'nde uyuşturucu hap, Halil B'nin de çarşı merkezinde esrar satarken yakalandığı iddia edildi.

Barış Y'nin üst aramasında 94 uyuşturucu hap, ev aramasında 1 pompalı tüfek ve 14 pompalı tüfeğe ait fişek ele geçirildi.

Halil B'nin üst ve ev aramasında ise 686 gram esrar bulundu. Zanlılar gözaltına alındı.

Ayrıca polis ekipleri Mehmet Ata A. isimli şahsın, İstanbul'dan aldığı uyuşturucu maddeleri satmak için Karaman'a getirileceği bilgisine ulaştı.

Karaman Otogarı'nda tedbir alan ekipler, şüpheliyi otobüsten indikten sonra gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında, 718 gram esrar ele geçirildi.

Öte yandan Seki Çeşme Mahallesi'nde bir araçta yapılan aramada, satışa hazır 85 fişek esrar bulundu. Aracın sürücüsü Yunus Ö, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Halil B, Mehmet Ata A. ve Yunus Ö. tutuklanarak M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Barış Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.