pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Unikop Rektörleri Bir Araya Geldi

21.10.2016 - 15:33, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:33
 

Karaman'da Unikop Rektörleri Bir Araya Geldi

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Dönem Başkanlığında KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNIKOP) Üst Kurul Toplantısı yapıldı.UNİKOP...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Dönem Başkanlığında KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNIKOP) Üst Kurul Toplantısı yapıldı.UNİKOP Dönem Başkanı ve KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ toplantı salonunda, bütün organizmalar gibi kurumların da doğduğunu, büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi."Bizler de UNİKOP’un gelişimine tanıklık ediyoruz" diyen Gökmen, şunları kaydetti:"Niyetimiz halis, gayretimiz ise üst seviyede olursa Allah bize daha güzel şeyler nasip eder. Dönem başkanlığım sürerken böyle güzel bir tablo ile karşı karşıya kalmak beni ayrıca mutlu etti. Gerçek anlamda yaşamak buluşmakla oluşur. Burada bir araya gelerek ülkemiz ve bölgemiz için daha faydalı, daha güzel işler yapabilmenin çabası içerisindeyiz. Bu faaliyetleri gerçekleştirirken sarf ettiğimiz çaba ve neticesinde oluşan bedensel yorgunluklar yaşadığımız zihinsel heyecanın etkisiyle kaybolup gidecektir."KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da üniversitelerin bulunduğu bölgeler ve ülke açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.KOP İdaresi olarak bugüne kadar üniversitelere destek vermeye ve üniversitelerin potansiyelinden yararlanmaya çalıştıklarını aktaran Bostancı, "KOP İdaresi kurulurken bölgesel kalkınmada tarım odaklı bir çizgi takip edildi. Ancak kalkınmanın farklı kriterler ve sektörlerle ilişkisinin de gözetilmesiyle 2016 yılı içerisinde diğer illerimizi de KOP bünyesine dahil ettik. Bunun neticesinde dört yeni üniversitemiz de UNİKOP çatısı altına girdi." dedi.Toplantı ile Ahi Evran, Kırıkkale, Bozok ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitelerinin UNİKOP bünyesine katılmasına karar verildi. Toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Kara, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Aksaray Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ayhan Özçiftçi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile KOP ve üniversite temsilcileri katıldı.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Dönem Başkanlığında KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNIKOP) Üst Kurul Toplantısı yapıldı.UNİKOP...
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Dönem Başkanlığında KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNIKOP) Üst Kurul Toplantısı yapıldı.
UNİKOP Dönem Başkanı ve KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ toplantı salonunda, bütün organizmalar gibi kurumların da doğduğunu, büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.
"Bizler de UNİKOP’un gelişimine tanıklık ediyoruz" diyen Gökmen, şunları kaydetti:
"Niyetimiz halis, gayretimiz ise üst seviyede olursa Allah bize daha güzel şeyler nasip eder. Dönem başkanlığım sürerken böyle güzel bir tablo ile karşı karşıya kalmak beni ayrıca mutlu etti. Gerçek anlamda yaşamak buluşmakla oluşur. Burada bir araya gelerek ülkemiz ve bölgemiz için daha faydalı, daha güzel işler yapabilmenin çabası içerisindeyiz. Bu faaliyetleri gerçekleştirirken sarf ettiğimiz çaba ve neticesinde oluşan bedensel yorgunluklar yaşadığımız zihinsel heyecanın etkisiyle kaybolup gidecektir."
KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da üniversitelerin bulunduğu bölgeler ve ülke açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
KOP İdaresi olarak bugüne kadar üniversitelere destek vermeye ve üniversitelerin potansiyelinden yararlanmaya çalıştıklarını aktaran Bostancı, "KOP İdaresi kurulurken bölgesel kalkınmada tarım odaklı bir çizgi takip edildi. Ancak kalkınmanın farklı kriterler ve sektörlerle ilişkisinin de gözetilmesiyle 2016 yılı içerisinde diğer illerimizi de KOP bünyesine dahil ettik. Bunun neticesinde dört yeni üniversitemiz de UNİKOP çatısı altına girdi." dedi.
Toplantı ile Ahi Evran, Kırıkkale, Bozok ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitelerinin UNİKOP bünyesine katılmasına karar verildi.
Toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Kara, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Aksaray Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ayhan Özçiftçi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile KOP ve üniversite temsilcileri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.