pendik escort bayan
ak

Karaman'da "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi

06.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 06.02.2019 - 15:58
 

Karaman'da "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi

KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde eş zamanlı olarak başlatılan...

KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde eş zamanlı olarak başlatılan "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi Karaman'da ilgi gördü.Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında her yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmaları amacı ile devlet tarafından başlatılan projeyle, voleybol, judo, yüzme, curling, karate, tekvando, voleybol ve eskrim branşlarında sportif etkinlikler düzenlenerek, aileler arasında dostluk turnuvaları yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu, Kemal Kaynaş Stadyumu ve Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonları'nda düzenlenen etkinliklerde çocuk ve gençler aileleri ile birlikte spor yapma imkanı buldu. Projenin yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Gençlik ve Spor Karaman İl Müdürü Ali Osman Bebek, projenin okul çağındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ve spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde eş zamanlı olarak başlatılan...
KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde eş zamanlı olarak başlatılan "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi Karaman'da ilgi gördü.
Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında her yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmaları amacı ile devlet tarafından başlatılan projeyle, voleybol, judo, yüzme, curling, karate, tekvando, voleybol ve eskrim branşlarında sportif etkinlikler düzenlenerek, aileler arasında dostluk turnuvaları yapıldı.
Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu, Kemal Kaynaş Stadyumu ve Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonları'nda düzenlenen etkinliklerde çocuk ve gençler aileleri ile birlikte spor yapma imkanı buldu.
Projenin yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Gençlik ve Spor Karaman İl Müdürü Ali Osman Bebek, projenin okul çağındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ve spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.