pendik escort bayan
ak

Karaman'da Silahlı Yağma Ve Hırsızlık İddiası

20.07.2018 - 13:48, Güncelleme: 20.07.2018 - 13:48
 

Karaman'da Silahlı Yağma Ve Hırsızlık İddiası

Silahlı yağma ve koyun hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman'da silahlı yağma ve koyun hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 zanlı gözaltına alındı.İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir beldesinde N.Y'ye (53) ait koyun ağılına gelen 5 şüpheli, ağılın sahibi ve oğlu U.Y'yi (17) silahla tehditte bulunarak darbetti.Şüpheliler, ağıldaki 10 koyunu kamyonete yükleyerek kaçtı.Yaralanan baba ve oğlu, Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Olayla ilgili çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, B.S. (29), Ş.Y. (20), A.K. (21), B.S. (18) ve Y.Y.'yi (20) düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.Zanlıların ifadeleri doğrultusunda ağıldan çalınan koyunlar bulunarak sahibine teslim edildi.
Silahlı yağma ve koyun hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman'da silahlı yağma ve koyun hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 zanlı gözaltına alındı.

İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir beldesinde N.Y'ye (53) ait koyun ağılına gelen 5 şüpheli, ağılın sahibi ve oğlu U.Y'yi (17) silahla tehditte bulunarak darbetti.

Şüpheliler, ağıldaki 10 koyunu kamyonete yükleyerek kaçtı.

Yaralanan baba ve oğlu, Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, B.S. (29), Ş.Y. (20), A.K. (21), B.S. (18) ve Y.Y.'yi (20) düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda ağıldan çalınan koyunlar bulunarak sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.