pendik escort bayan
ak

Karaman'da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

13.12.2017 - 11:08, Güncelleme: 13.12.2017 - 11:08
 

Karaman'da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

KARAMAN (AA) - Karaman’da iki kardeşle bir kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş yaralandı. Alınan bilgilere göre, Hacıcelal Mahallesi Şehit...

KARAMAN (AA) - Karaman’da iki kardeşle bir kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş yaralandı. Alınan bilgilere göre, Hacıcelal Mahallesi Şehit İsa Kiriş Caddesi'nde aralarında husumet bulunan Erdem ve Ümit Bilekyiğit ile Fırat Özkal karşılaştı. Tarafların kısa süreli tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Özkal, aracından çıkardığı pompalı tüfekle Erdem ve Fırat kardeşlerin üzerine ateş açarak kaçtı.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Erdem ve Ümit Bilekyiğit, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kardeşlerden Erdem Bilekyiğit'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinden aracıyla kaçan şüpheli Özkal için arama çalışması başlattı.
KARAMAN (AA) - Karaman’da iki kardeşle bir kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş yaralandı. Alınan bilgilere göre, Hacıcelal Mahallesi Şehit...

KARAMAN (AA) - Karaman’da iki kardeşle bir kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Hacıcelal Mahallesi Şehit İsa Kiriş Caddesi'nde aralarında husumet bulunan Erdem ve Ümit Bilekyiğit ile Fırat Özkal karşılaştı.

Tarafların kısa süreli tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Özkal, aracından çıkardığı pompalı tüfekle Erdem ve Fırat kardeşlerin üzerine ateş açarak kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Erdem ve Ümit Bilekyiğit, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kardeşlerden Erdem Bilekyiğit'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinden aracıyla kaçan şüpheli Özkal için arama çalışması başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.