pendik escort bayan
ak

Karaman'da Silahlı Kavga

29.06.2019 - 21:48, Güncelleme: 29.06.2019 - 21:48
 

Karaman'da Silahlı Kavga

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Orhan K. ile İbrahim A. karşılaştıkları...

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Orhan K. ile İbrahim A. karşılaştıkları Külhan Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde tartışmaya başladı.Kavgaya dönüşen olayda Orhan K. tabanca ile İbrahim A'ya tek el ateş ederek kaçtı.Yaralanan İbrahim A. Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Orhan K. ile İbrahim A. karşılaştıkları...

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Orhan K. ile İbrahim A. karşılaştıkları Külhan Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda Orhan K. tabanca ile İbrahim A'ya tek el ateş ederek kaçtı.

Yaralanan İbrahim A. Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.