pendik escort bayan
ak

Karaman’da Mütevelli Heyeti Toplantısı

11.01.2019 - 12:48, Güncelleme: 11.01.2019 - 12:48
 

Karaman’da Mütevelli Heyeti Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, 2019 yılı ilk olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında...

KARAMAN (AA) - Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, 2019 yılı ilk olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi. İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda, 2018 yılı itibariyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir testleri yapılan 12 bin 770 vatandaşa şu ana kadar ayni ve nakdi olmak üzere toplam 17 milyon 532 bin lira yardım yapıldığı belirtildi. Karaman’da yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların durumlarının yakından takip edildiğini ifade eden Vali Meral, sosyal devlet anlayışı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gereken yardımların yapıldığını söyledi. Vakfın, 2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin karara bağlanmasıyla sona erdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, 2019 yılı ilk olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında...

KARAMAN (AA) - Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, 2019 yılı ilk olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda, 2018 yılı itibariyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir testleri yapılan 12 bin 770 vatandaşa şu ana kadar ayni ve nakdi olmak üzere toplam 17 milyon 532 bin lira yardım yapıldığı belirtildi.

Karaman’da yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların durumlarının yakından takip edildiğini ifade eden Vali Meral, sosyal devlet anlayışı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gereken yardımların yapıldığını söyledi.

Vakfın, 2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin karara bağlanmasıyla sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.