pendik escort bayan
ak

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

24.05.2017 - 17:38, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:38
 

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali Tapsız, merkeze bağlı Mesudiye köyü...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali Tapsız, merkeze bağlı Mesudiye köyü muhtarlığında düzenlenen toplantıda, İl Özel İdaresince köylerin altyapısının güçlendirilmesi konusunda yapılan çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü söyledi. Hizmetin en iyisine layık olan insanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve refah seviyelerini yükseltebilmek için kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti: "Köylerimizi daha gelişmiş, daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek adına şehrimizde yaşayan insanlarımızın sahip olduğu bütün güzellikleri köylerimize de yansıtabilmek için tüm kurumlarımızla büyük bir gayret ve özverili bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan şüpheniz olmasın. Bizler, sizler için buradayız. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Memleket sevdalısı olarak bizim derdimiz de birdir, yolumuz da birdir."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali Tapsız, merkeze bağlı Mesudiye köyü...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Vali Tapsız, merkeze bağlı Mesudiye köyü muhtarlığında düzenlenen toplantıda, İl Özel İdaresince köylerin altyapısının güçlendirilmesi konusunda yapılan çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü söyledi.
Hizmetin en iyisine layık olan insanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve refah seviyelerini yükseltebilmek için kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Köylerimizi daha gelişmiş, daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek adına şehrimizde yaşayan insanlarımızın sahip olduğu bütün güzellikleri köylerimize de yansıtabilmek için tüm kurumlarımızla büyük bir gayret ve özverili bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan şüpheniz olmasın. Bizler, sizler için buradayız. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Memleket sevdalısı olarak bizim derdimiz de birdir, yolumuz da birdir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.