pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

01.05.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.05.2019 - 14:49
 

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkez mahalleleri ve merkeze bağlı belde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Valisi Meral, Valilik Toplantı Salonunda...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkez mahalleleri ve merkeze bağlı belde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Valisi Meral, Valilik Toplantı Salonunda yaptığı konuşmada, yeni dönemde seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.Bağımlılıkla mücadele, vatandaş odaklı kamu hizmeti, metruk binaların yıkılması gibi konulara değinen Vali Meral, mahallelerde vatandaşların yaşadığı sorunların muhtarlar tarafından bilinmesi gerektiğini ve ilgili kurumlara yönlendirilmesinin önemini vurguladı. Meral, tüm muhtarları tebrik ederek, görev sürelerince birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar diledi.Toplantıda muhtarlara Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), Açık Kapı ve nüfus işlemlerine ilişkin ilgili birimler tarafından sunumlarla bilgilendirme yapıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkez mahalleleri ve merkeze bağlı belde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Valisi Meral, Valilik Toplantı Salonunda...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkez mahalleleri ve merkeze bağlı belde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Valisi Meral, Valilik Toplantı Salonunda yaptığı konuşmada, yeni dönemde seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bağımlılıkla mücadele, vatandaş odaklı kamu hizmeti, metruk binaların yıkılması gibi konulara değinen Vali Meral, mahallelerde vatandaşların yaşadığı sorunların muhtarlar tarafından bilinmesi gerektiğini ve ilgili kurumlara yönlendirilmesinin önemini vurguladı.

Meral, tüm muhtarları tebrik ederek, görev sürelerince birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar diledi.

Toplantıda muhtarlara Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), Açık Kapı ve nüfus işlemlerine ilişkin ilgili birimler tarafından sunumlarla bilgilendirme yapıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.