pendik escort bayan
ak

Karaman'da Motosiklet Uygulaması

01.07.2017 - 20:08, Güncelleme: 01.07.2017 - 20:08
 

Karaman'da Motosiklet Uygulaması

KARAMAN (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, Karaman'da polis ekipleri motosiklet...

KARAMAN (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, Karaman'da polis ekipleri motosiklet sürücülerini denetledi.Sabah ve akşam çeşitli noktalarda oluşturulan uygulama noktalarında, Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri motosikletleri durdurarak denetim yaptı.Durdurulan motosikletlerin şase numaraları kontrol edilirken, kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları da denetlendi.
KARAMAN (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, Karaman'da polis ekipleri motosiklet...

KARAMAN (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, Karaman'da polis ekipleri motosiklet sürücülerini denetledi.

Sabah ve akşam çeşitli noktalarda oluşturulan uygulama noktalarında, Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri motosikletleri durdurarak denetim yaptı.

Durdurulan motosikletlerin şase numaraları kontrol edilirken, kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları da denetlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.