pendik escort bayan
ak

Karaman'da "Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi" Sergisi

08.03.2018 - 17:03, Güncelleme: 08.03.2018 - 17:03
 

Karaman'da "Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi" Sergisi

KARAMAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karaman Sanat Galerisi tarafından düzenlenen “Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi” sergisinin...

KARAMAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karaman Sanat Galerisi tarafından düzenlenen “Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi” sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışta bir konuşma yapan Karaman Sanat Galerisi sahibi ve Kaat’ı Sanatçısı Kezban Gültekin, kadınların günlük işlerin altında sıkılıp bunaldıklarını söyledi.Bu kursta kadınların hayatlarında en önemli unsur olan zamanlarını hayırlı bir şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Gültekin, " Çünkü insan yaşamında boş zaman diye bir şey olmamalıdır. Her gün aynı işlerle uğraşan insanlar için sanatsal faaliyetler bir nimettir. Şunu unutmamalıdır ki gelişmiş toplumlar aynı zamanda sanatını zirveye çıkarmış toplumlardır ve sanat en iyi antidepresandır. Burada çok güzel eserler ortaya çıktı. Kursiyerlerimizin tamamına sanatkar diyebiliriz.” dedi. Tören, açılış duası ve katılımcıların sergiyi gezmesiyle sona erdi.
KARAMAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karaman Sanat Galerisi tarafından düzenlenen “Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi” sergisinin...

KARAMAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karaman Sanat Galerisi tarafından düzenlenen “Kadınların Elinden Kağıdın Hikayesi” sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışta bir konuşma yapan Karaman Sanat Galerisi sahibi ve Kaat’ı Sanatçısı Kezban Gültekin, kadınların günlük işlerin altında sıkılıp bunaldıklarını söyledi.

Bu kursta kadınların hayatlarında en önemli unsur olan zamanlarını hayırlı bir şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Gültekin, " Çünkü insan yaşamında boş zaman diye bir şey olmamalıdır. Her gün aynı işlerle uğraşan insanlar için sanatsal faaliyetler bir nimettir. Şunu unutmamalıdır ki gelişmiş toplumlar aynı zamanda sanatını zirveye çıkarmış toplumlardır ve sanat en iyi antidepresandır. Burada çok güzel eserler ortaya çıktı. Kursiyerlerimizin tamamına sanatkar diyebiliriz.” dedi.

Tören, açılış duası ve katılımcıların sergiyi gezmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.