pendik escort bayan
ak

Karaman'da Kablo Hırsızlığı

22.01.2019 - 17:58, Güncelleme: 22.01.2019 - 17:58
 

Karaman'da Kablo Hırsızlığı

KARAMAN (AA) - Karaman'da telefon direklerindeki bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.Karaman Merkez Barutkavran...

KARAMAN (AA) - Karaman'da telefon direklerindeki bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.Karaman Merkez Barutkavran köy yolunda, Türk Telekom'a ait 70 metre iletişim kablosunun çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, yakındaki bir deponun güvenlik kameraları ve Karaman Ereğli yolunda bulunan plaka tanıma sistemi kayıtlarını inceleyerek olayda kullanılan kamyoneti tespit etti. Kamyonetin Konya'nın Ereğli ilçesinde oturan E.A'ya (19) ait olduğunu ve o tarihte kamyonette N.K (29), P.K (16) ve H.K'nın (18) olduğunu belirleyen ekipler, operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı. Karaman'a getiren ve ifadelerinde suçu itiraf eden şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da telefon direklerindeki bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.Karaman Merkez Barutkavran...

KARAMAN (AA) - Karaman'da telefon direklerindeki bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Karaman Merkez Barutkavran köy yolunda, Türk Telekom'a ait 70 metre iletişim kablosunun çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, yakındaki bir deponun güvenlik kameraları ve Karaman Ereğli yolunda bulunan plaka tanıma sistemi kayıtlarını inceleyerek olayda kullanılan kamyoneti tespit etti.

Kamyonetin Konya'nın Ereğli ilçesinde oturan E.A'ya (19) ait olduğunu ve o tarihte kamyonette N.K (29), P.K (16) ve H.K'nın (18) olduğunu belirleyen ekipler, operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı.

Karaman'a getiren ve ifadelerinde suçu itiraf eden şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Karaman'da Kablo Hırsızlığı

Karaman'da Kablo Hırsızlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.