pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da İşçi Servisi İle Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

23.07.2018 - 17:48, Güncelleme: 23.07.2018 - 17:48
 

Karaman'da İşçi Servisi İle Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

KARAMAN (AA) - Karaman'da işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Mehmet Ali İnanç yönetimindeki, bir bisküvi fabrikasında çalışan...

KARAMAN (AA) - Karaman'da işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Mehmet Ali İnanç yönetimindeki, bir bisküvi fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 70 FD 118 plakalı minibüs, Karaman-Ereğli karayolunun 10. kilometresinde, Perihan Küçükaladağ idaresindeki 70 ET 352 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, refüjdeki işaret levhası ve aydınlatma direğine çarparak durdu. Kazada, sürücüler ile minibüste bulunan işçilerden Ayşe Demirci, Gülistan Çiftçi, Meryem Baydemir, Mehmet Özel, Ayşe Kocakaya ve ismi henüz öğrenilemeyen bir işçi yaralandı.Karaman'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.Mehmet Ali İnanç yönetimindeki, bir bisküvi fabrikasında çalışan...

KARAMAN (AA) - Karaman'da işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Mehmet Ali İnanç yönetimindeki, bir bisküvi fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 70 FD 118 plakalı minibüs, Karaman-Ereğli karayolunun 10. kilometresinde, Perihan Küçükaladağ idaresindeki 70 ET 352 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, refüjdeki işaret levhası ve aydınlatma direğine çarparak durdu.

Kazada, sürücüler ile minibüste bulunan işçilerden Ayşe Demirci, Gülistan Çiftçi, Meryem Baydemir, Mehmet Özel, Ayşe Kocakaya ve ismi henüz öğrenilemeyen bir işçi yaralandı.

Karaman'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.