pendik escort bayan
ak

Karaman'da İftar

16.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 16.05.2019 - 11:48
 

Karaman'da İftar

KARAMAN (AA) - Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle iftar yemeği düzenlendi.Ramazan ayının güzel bir akşamında...

KARAMAN (AA) - Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle iftar yemeği düzenlendi.Ramazan ayının güzel bir akşamında engellilerle aynı ortamda iftar yapmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt; "Bizim bu okulumuzda engelli öğrencilerimiz var. Biz olaya şöyle bakıyoruz, eğer bir insanda, bir öğrencide eksilen bir taraf var ise onu ikame edecek, telafi edecek, kuvvetlendirecek başka bir taraf mutlaka vardır. Önemli olan o tarafın tespit edilip kuvvetlendirilmesi ve ortaya güzel işlerin çıkarılması. Uygulama okulumuz bu amaçla hizmet ediyor." dedi.İftar yemeği Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Orman tarafından yapılan yemek duasının ardından son buldu.Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinin okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Karaman Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yaşar Göktepe, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, okul personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle iftar yemeği düzenlendi.Ramazan ayının güzel bir akşamında...

KARAMAN (AA) - Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle iftar yemeği düzenlendi.

Ramazan ayının güzel bir akşamında engellilerle aynı ortamda iftar yapmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt; "Bizim bu okulumuzda engelli öğrencilerimiz var. Biz olaya şöyle bakıyoruz, eğer bir insanda, bir öğrencide eksilen bir taraf var ise onu ikame edecek, telafi edecek, kuvvetlendirecek başka bir taraf mutlaka vardır. Önemli olan o tarafın tespit edilip kuvvetlendirilmesi ve ortaya güzel işlerin çıkarılması. Uygulama okulumuz bu amaçla hizmet ediyor." dedi.

İftar yemeği Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Orman tarafından yapılan yemek duasının ardından son buldu.

Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinin okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Karaman Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdurrahman Kurt, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yaşar Göktepe, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, okul personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.