pendik escort bayan
ak

Karaman'da Hırsızlık İddiası

22.02.2019 - 14:58, Güncelleme: 22.02.2019 - 14:58
 

Karaman'da Hırsızlık İddiası

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir hatıra ormanından dikenli tel çaldığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler,...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir hatıra ormanından dikenli tel çaldığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, merkeze bağlı Lale Köyü Gökçe Çamlığı mevkisinde bir kişinin hatıra ormanı etrafındaki dikenli telleri kestiğini fark etti.Olayla ilgili M.A'yı (50) gözaltına alan ekipler, 180 metre dikenli tel ile motosiklete el koydu.Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da bir hatıra ormanından dikenli tel çaldığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler,...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir hatıra ormanından dikenli tel çaldığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, merkeze bağlı Lale Köyü Gökçe Çamlığı mevkisinde bir kişinin hatıra ormanı etrafındaki dikenli telleri kestiğini fark etti.

Olayla ilgili M.A'yı (50) gözaltına alan ekipler, 180 metre dikenli tel ile motosiklete el koydu.

Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.