pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Halk Günü Toplantısı

25.05.2019 - 13:48, Güncelleme: 25.05.2019 - 13:48
 

Karaman'da Halk Günü Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral başkanlığında halk günü toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda Vali Meral, gelen vatandaşları tek...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral başkanlığında halk günü toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda Vali Meral, gelen vatandaşları tek tek kabul ederek sorunlarını dinledi. Meral, aktarılan tüm konulara ilişkin vatandaşların sorun ve taleplerinin değerlendirilerek çözümü konusunda yapılacak çalışmaların titizlikle takip edileceğini belirtti.Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral başkanlığında halk günü toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda Vali Meral, gelen vatandaşları tek...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral başkanlığında halk günü toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda Vali Meral, gelen vatandaşları tek tek kabul ederek sorunlarını dinledi.

Meral, aktarılan tüm konulara ilişkin vatandaşların sorun ve taleplerinin değerlendirilerek çözümü konusunda yapılacak çalışmaların titizlikle takip edileceğini belirtti.

Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.