pendik escort bayan
ak

Karaman'da "Gençlik Haftası" Kutlamaları

15.05.2019 - 11:03, Güncelleme: 15.05.2019 - 11:03
 

Karaman'da "Gençlik Haftası" Kutlamaları

KARAMAN (AA) - Kentte her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri başladı.Etkinlikler kapsamında Karaman Gençlik ve...

KARAMAN (AA) - Kentte her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri başladı.Etkinlikler kapsamında Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.19 Mayıs'ın 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tamamlandı. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
KARAMAN (AA) - Kentte her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri başladı.Etkinlikler kapsamında Karaman Gençlik ve...

KARAMAN (AA) - Kentte her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

19 Mayıs'ın 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tamamlandı.

Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.