pendik escort bayan
ak

Karaman'da Fetö/pdy Operasyonu

16.03.2018 - 21:23, Güncelleme: 16.03.2018 - 21:23
 

Karaman'da Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman merkezli 5 ilde yapılan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.Karaman Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 7 Mart'ta 6'sı muvazzaf asker 7 kişi hakkında yakalama kararı verildi. Karaman Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karaman merkezli Kayseri, Diyarbakır, İzmir ve Ankara'da yaptıkları eş zamanlı operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevkedilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, üç kişi denetimli serbestlik şartıyla, bir kişi de savcılıkça serbest bırakıldı.Firari olan bir kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman merkezli 5 ilde yapılan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 7 Mart'ta 6'sı muvazzaf asker 7 kişi hakkında yakalama kararı verildi. Karaman Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karaman merkezli Kayseri, Diyarbakır, İzmir ve Ankara'da yaptıkları eş zamanlı operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevkedilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, üç kişi denetimli serbestlik şartıyla, bir kişi de savcılıkça serbest bırakıldı.

Firari olan bir kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.