pendik escort bayan
ak

Karaman'da "Far Avına" 21 Bin Lira Ceza

05.12.2017 - 15:18, Güncelleme: 05.12.2017 - 15:18
 

Karaman'da "Far Avına" 21 Bin Lira Ceza

KARAMAN (AA) - Karaman'da far ile kara avcılığı yaptıkları gerekçesiyle 21 kişiye 21 bin 164 lira idari para cezası kesildiği bildirildi.Orman ve Su İşleri...

KARAMAN (AA) - Karaman'da far ile kara avcılığı yaptıkları gerekçesiyle 21 kişiye 21 bin 164 lira idari para cezası kesildiği bildirildi.Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaman Şubesi Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, av koruma ile jandarma ekiplerinin il genelinde yaptıkları denetim ve kontrollerde, far avı ile kara avcılığı yaptıkları belirlenen 12 kişinin yakaladığı belirtildi. Açıklamada, şahıslara 21 bin 164 liralık idari para cezası uygulanırken, far avında kullanılan 2 cip, 1 motosiklet ve 1 otomobile ise mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu kaydedildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da far ile kara avcılığı yaptıkları gerekçesiyle 21 kişiye 21 bin 164 lira idari para cezası kesildiği bildirildi.Orman ve Su İşleri...

KARAMAN (AA) - Karaman'da far ile kara avcılığı yaptıkları gerekçesiyle 21 kişiye 21 bin 164 lira idari para cezası kesildiği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaman Şubesi Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, av koruma ile jandarma ekiplerinin il genelinde yaptıkları denetim ve kontrollerde, far avı ile kara avcılığı yaptıkları belirlenen 12 kişinin yakaladığı belirtildi.

Açıklamada, şahıslara 21 bin 164 liralık idari para cezası uygulanırken, far avında kullanılan 2 cip, 1 motosiklet ve 1 otomobile ise mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.