pendik escort bayan
ak

Karaman'da Ezan Ve Hutbe Okuma Yarışması

18.03.2017 - 14:43, Güncelleme: 18.03.2017 - 14:43
 

Karaman'da Ezan Ve Hutbe Okuma Yarışması

KARAMAN (AA) - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışması düzenledi. İl Milli Eğitim...

KARAMAN (AA) - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışması düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Aktekke Camisi'nde düzenlenen yarışmada, yarışmaya katılan her öğrencinin geleceğin imam-hatibi, güzel kuran okuyanı ve insanların gönlünü ve ruhunu etkileyebilecek hutbe veren gençler olacağını söyledi.Yarışmaya katılan her öğrencinin gönüllerin birincisi olduğunu belirten Kuntoğlu, "Her yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olacak. Önemli olan birinci ama her şeyin bir incisi olmaktır. Biz bu öğrencilerimizi bir inci olarak kabul ediyoruz. Geleceğin başarılı imamları ve hatipleri bu yarışmalardan çıkacak." dedi. İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci de böyle güzel bir yarışmada jüri başkanı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yarışma sonunda ezan okumada birinciliği Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Metehan Tunç, hutbe okuma ise Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Sade kazandı.Yarışmanın sonunda ödül töreni düzenlendi.
KARAMAN (AA) - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışması düzenledi. İl Milli Eğitim...
KARAMAN (AA) - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışması düzenledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Aktekke Camisi'nde düzenlenen yarışmada, yarışmaya katılan her öğrencinin geleceğin imam-hatibi, güzel kuran okuyanı ve insanların gönlünü ve ruhunu etkileyebilecek hutbe veren gençler olacağını söyledi.
Yarışmaya katılan her öğrencinin gönüllerin birincisi olduğunu belirten Kuntoğlu, "Her yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olacak. Önemli olan birinci ama her şeyin bir incisi olmaktır. Biz bu öğrencilerimizi bir inci olarak kabul ediyoruz. Geleceğin başarılı imamları ve hatipleri bu yarışmalardan çıkacak." dedi.
İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci de böyle güzel bir yarışmada jüri başkanı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Yarışma sonunda ezan okumada birinciliği Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Metehan Tunç, hutbe okuma ise Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Sade kazandı.
Yarışmanın sonunda ödül töreni düzenlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.