pendik escort bayan
ak

Karaman'da El Sanatları Sergisi Açıldı

15.05.2019 - 14:23, Güncelleme: 15.05.2019 - 14:23
 

Karaman'da El Sanatları Sergisi Açıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı.Gençlik ve Spor...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı.Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Taş Bina'da düzenlenen sergide, Milli Mücadelenin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında açılan serginin 19 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini beklediğini belirtti.Gençleri bu sergiyi gezmeye davet eden Bebek, mücadelenin 100. Yılı Gençlik Haftası etkinliklerinin yapılacak sportif etkinlikler ile devam edeceğini aktardı.Sergi açılışına, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı.Gençlik ve Spor...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Taş Bina'da düzenlenen sergide, Milli Mücadelenin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında açılan serginin 19 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini beklediğini belirtti.

Gençleri bu sergiyi gezmeye davet eden Bebek, mücadelenin 100. Yılı Gençlik Haftası etkinliklerinin yapılacak sportif etkinlikler ile devam edeceğini aktardı.

Sergi açılışına, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.