pendik escort bayan
ak

Karaman'da Devlet Övünç Madalyası Ve Beratı Tevcih Töreni

06.05.2019 - 20:18, Güncelleme: 06.05.2019 - 20:18
 

Karaman'da Devlet Övünç Madalyası Ve Beratı Tevcih Töreni

KARAMAN (AA) - Karaman'da 2 şehidin babasına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.Yunus Emre Konferans Salonu'nda, Hakkari'de PKK'lı teröristlerce...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 2 şehidin babasına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.Yunus Emre Konferans Salonu'nda, Hakkari'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük'e ve İstanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in babası Şükrü Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verilmesi için tören düzenlendi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce organize edilen törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Karaman Valisi Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Şehitliğin ve gaziliğin Türk milleti için daima büyük bir onur olduğunu ifade eden Meral, şunları kaydetti:"Vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için en değerli varlıkları olan canlarını feda eden kahramanlarımıza şükran ve minnet borçluyuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına şehitlerimizin yakınlarına takdim edeceğimiz bu madalya vatan sevgisinin en yüce nişanesidir. Hayatın tüm zorluklarına ve bu yurda el uzatmak isteyecek her türlü ihanete karşı bu milletin evlatlarına vatan sevgisini ve bu uğurda mücadele etmenin yüceliğini gösterecek önemli bir hatıradır."Sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük ise bu vatanı böldürmeyeceklerini belirterek, "Bu madalyayı dün Zeytindalı Harekatı'nda ve Hakkari'de şehit olan şehitlerin adına ve şu anda vatanımızın değişik yerlerinde görev yapmakta olan polisimiz ve askerimizin adına alıyorum. Asla geri adım atmayacağız ve mücadelemize devam edeceğiz." dedi.Vali Meral, daha sonra Küçük ve Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" takdim etti.
KARAMAN (AA) - Karaman'da 2 şehidin babasına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.Yunus Emre Konferans Salonu'nda, Hakkari'de PKK'lı teröristlerce...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 2 şehidin babasına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Yunus Emre Konferans Salonu'nda, Hakkari'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük'e ve İstanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in babası Şükrü Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verilmesi için tören düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce organize edilen törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Karaman Valisi Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehitliğin ve gaziliğin Türk milleti için daima büyük bir onur olduğunu ifade eden Meral, şunları kaydetti:

"Vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için en değerli varlıkları olan canlarını feda eden kahramanlarımıza şükran ve minnet borçluyuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına şehitlerimizin yakınlarına takdim edeceğimiz bu madalya vatan sevgisinin en yüce nişanesidir. Hayatın tüm zorluklarına ve bu yurda el uzatmak isteyecek her türlü ihanete karşı bu milletin evlatlarına vatan sevgisini ve bu uğurda mücadele etmenin yüceliğini gösterecek önemli bir hatıradır."

Sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük ise bu vatanı böldürmeyeceklerini belirterek, "Bu madalyayı dün Zeytindalı Harekatı'nda ve Hakkari'de şehit olan şehitlerin adına ve şu anda vatanımızın değişik yerlerinde görev yapmakta olan polisimiz ve askerimizin adına alıyorum. Asla geri adım atmayacağız ve mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

Vali Meral, daha sonra Küçük ve Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.