pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

30.01.2018 - 09:48, Güncelleme: 30.01.2018 - 09:48
 

Karaman'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

KARAMAN (AA) - Karaman'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan B.U (34) ile Sinan K. (39), Valide...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan B.U (34) ile Sinan K. (39), Valide Sultan Mahallesi 100. Yıl Caddesi'nde karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, B.U. bıçakla Sinan K.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Sinan K, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, B.U'yu gözaltına aldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan B.U (34) ile Sinan K. (39), Valide...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan B.U (34) ile Sinan K. (39), Valide Sultan Mahallesi 100. Yıl Caddesi'nde karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, B.U. bıçakla Sinan K.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Sinan K, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, B.U'yu gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.