pendik escort bayan
ak

Karaman'da Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Başvuruları Başladı

03.01.2019 - 13:43, Güncelleme: 03.01.2019 - 13:43
 

Karaman'da Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Başvuruları Başladı

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü, patlayıcı madde ateşleyici yeterlilik belgesi başvurularının başladığını bildirdi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden...

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü, patlayıcı madde ateşleyici yeterlilik belgesi başvurularının başladığını bildirdi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, sivil amaçlı patlayıcı maddeleri kullanacakların yeterlilik sınavlarına katılmaları ve yapmak istedikleri işin niteliğine uygun olan ateşleyici yeterlilik belgesini almalarının zorunlu olduğu belirtildi.Başvuruların İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Bu kapsamda 14. B sınıfı ateşleyici yeterlilik belgesi yazılı sınavı 17 Mart 2019'da saat 10.00'da, mülakat sınavı ise 18-22 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır. B Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi sınavına katılmak isteyenlerin en geç 5 Mart 2019'da saat 17.00'ye kadar İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar sınavla ilgili ayrıntılı bilgiye ozelguvenlik.pol.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir."
KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü, patlayıcı madde ateşleyici yeterlilik belgesi başvurularının başladığını bildirdi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden...

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü, patlayıcı madde ateşleyici yeterlilik belgesi başvurularının başladığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, sivil amaçlı patlayıcı maddeleri kullanacakların yeterlilik sınavlarına katılmaları ve yapmak istedikleri işin niteliğine uygun olan ateşleyici yeterlilik belgesini almalarının zorunlu olduğu belirtildi.

Başvuruların İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda 14. B sınıfı ateşleyici yeterlilik belgesi yazılı sınavı 17 Mart 2019'da saat 10.00'da, mülakat sınavı ise 18-22 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır. B Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi sınavına katılmak isteyenlerin en geç 5 Mart 2019'da saat 17.00'ye kadar İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar sınavla ilgili ayrıntılı bilgiye ozelguvenlik.pol.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.