pendik escort bayan
ak

Karaman'da Araç Yangınları

25.06.2019 - 18:43, Güncelleme: 25.06.2019 - 18:43
 

Karaman'da Araç Yangınları

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir otomobil ve bir dorsede çıkan yangında maddi hasar oluştu.Karaman-Ereğli kara yolunun 14. kilometresinde seyir halindeki Şükrü...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir otomobil ve bir dorsede çıkan yangında maddi hasar oluştu.Karaman-Ereğli kara yolunun 14. kilometresinde seyir halindeki Şükrü Özer (60) idaresindeki 20 GH 121 plakalı otomobilin motor kısmında yangın çıktı.Alevleri gören sürücünün araçtan inmesinin ardından çevredekiler yangın tüpleriyle müdahale etti.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.Bir süre ulaşıma kapanan Karaman-Ereğli karayolu, yangının söndürülmesiyle tekrar trafiğe açıldı.Karaman-Ereğli karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen diğer olayda ise, Abit Altun yönetimindeki 70 FY 538 plakalı çekicinin 70 AB 305 plakalı dorsesinin kliması alev aldı.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dorsede maddi hasar meydana geldi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da bir otomobil ve bir dorsede çıkan yangında maddi hasar oluştu.Karaman-Ereğli kara yolunun 14. kilometresinde seyir halindeki Şükrü...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir otomobil ve bir dorsede çıkan yangında maddi hasar oluştu.

Karaman-Ereğli kara yolunun 14. kilometresinde seyir halindeki Şükrü Özer (60) idaresindeki 20 GH 121 plakalı otomobilin motor kısmında yangın çıktı.

Alevleri gören sürücünün araçtan inmesinin ardından çevredekiler yangın tüpleriyle müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Bir süre ulaşıma kapanan Karaman-Ereğli karayolu, yangının söndürülmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Karaman-Ereğli karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen diğer olayda ise, Abit Altun yönetimindeki 70 FY 538 plakalı çekicinin 70 AB 305 plakalı dorsesinin kliması alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dorsede maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.