pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Ak Parti Teşkilatı Yürüyüş Düzenledi

23.06.2018 - 19:58, Güncelleme: 23.06.2018 - 19:58
 

Karaman'da Ak Parti Teşkilatı Yürüyüş Düzenledi

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman il teşkilatı kentte "Vakit Türkiye Vakti, Vakit Karaman Vakti" yürüyüşü düzenledi. Parti binası önünde başlayan yürüyüş,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman il teşkilatı kentte "Vakit Türkiye Vakti, Vakit Karaman Vakti" yürüyüşü düzenledi. Parti binası önünde başlayan yürüyüş, İsmet Paşa Caddesi'nde devam etti. Partililer, ellerindeki Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile "Durmak Yok Yola Devam", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak, yürüdüler. Yürüyüş, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sona erdi. Burada partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, partililere mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. 16 yıldır tüm seçimlerden zafer ile ayrıldıklarını ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti tarihinin en büyük zaferlerinden birini kazanacağını söyleyen Er, "Kurulduğu andan itibaren milletin gönlünde taht kuran bu dava, ümmetin, dünya mazlumlarının, büyük Türkiye idealine sahip bu aziz milletin, en büyük umudu olmuş ve bu millet için büyük hizmetler yapmış, büyük bir teşkilattır." dedi. Yürüyüşe katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaman İl Başkanı Ömer Çolak'ta, bugüne kadar olduğu gibi yine hep birlikte olacaklarını ve ezici bir çoğunlukla Türkiye'de sancağı dünyanın en tepesine dikeceklerine inandıklarını ifade etti.
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman il teşkilatı kentte "Vakit Türkiye Vakti, Vakit Karaman Vakti" yürüyüşü düzenledi. Parti binası önünde başlayan yürüyüş,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman il teşkilatı kentte "Vakit Türkiye Vakti, Vakit Karaman Vakti" yürüyüşü düzenledi.

Parti binası önünde başlayan yürüyüş, İsmet Paşa Caddesi'nde devam etti. Partililer, ellerindeki Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile "Durmak Yok Yola Devam", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak, yürüdüler.

Yürüyüş, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sona erdi. Burada partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, partililere mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

16 yıldır tüm seçimlerden zafer ile ayrıldıklarını ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti tarihinin en büyük zaferlerinden birini kazanacağını söyleyen Er, "Kurulduğu andan itibaren milletin gönlünde taht kuran bu dava, ümmetin, dünya mazlumlarının, büyük Türkiye idealine sahip bu aziz milletin, en büyük umudu olmuş ve bu millet için büyük hizmetler yapmış, büyük bir teşkilattır." dedi.

Yürüyüşe katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaman İl Başkanı Ömer Çolak'ta, bugüne kadar olduğu gibi yine hep birlikte olacaklarını ve ezici bir çoğunlukla Türkiye'de sancağı dünyanın en tepesine dikeceklerine inandıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.