pendik escort bayan
ak

Karaman'da Adliye Çıkışı Kavga: 5 Yaralı

18.10.2018 - 15:38, Güncelleme: 18.10.2018 - 15:38
 

Karaman'da Adliye Çıkışı Kavga: 5 Yaralı

Boşanma davası süren çiftlerin aileleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da boşanma davası süren çiftlerin aileleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.Kentte yaşayan İ.Y. (38) ve H.Y. (37) çifti, Karaman Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davalarının duruşmasına katıldı.İddiaya göre, duruşmanın ardından İ.Y, eşinin adliyeye geldiği otomobilin elektrik kablolarını kesti. Bunu gören H.Y. ile İ.Y. arasında tartışma çıktı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, İ.Y. ve H.Y. ile çiftin oğlu E.Y. (17), kızı K.Y. (15) ve H.Y'nin annesi Z.A. (65) yaralandı.Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Boşanma davası süren çiftlerin aileleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da boşanma davası süren çiftlerin aileleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Kentte yaşayan İ.Y. (38) ve H.Y. (37) çifti, Karaman Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davalarının duruşmasına katıldı.

İddiaya göre, duruşmanın ardından İ.Y, eşinin adliyeye geldiği otomobilin elektrik kablolarını kesti. Bunu gören H.Y. ile İ.Y. arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, İ.Y. ve H.Y. ile çiftin oğlu E.Y. (17), kızı K.Y. (15) ve H.Y'nin annesi Z.A. (65) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.