pendik escort bayan
ak

Karaman Valisi Tapsız Heyelan Bölgesinde

24.03.2017 - 10:23, Güncelleme: 24.03.2017 - 10:23
 

Karaman Valisi Tapsız Heyelan Bölgesinde

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, merkeze bağlı Seyithasan Köyü'ndeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, merkeze bağlı Seyithasan Köyü'ndeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Gümrah, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Türkmen Hacıhaliloğlu ile bölgeye giden Tapsız, yetkililerden yaşanan afet hakkında bilgi aldı.Vali Tapsız, heyelanın sebep olduğu yıkım ve zararın tespitinin yapılarak, üzücü hadiseyle ilgili olarak yapılması gereken çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.Bölgenin zemin etüdünün ilgili kurumlarca sağlıklı bir şekilde yapılması isteyen Tapsiz, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gereken önlemlerin alınmasını istedi.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, merkeze bağlı Seyithasan Köyü'ndeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, merkeze bağlı Seyithasan Köyü'ndeki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Gümrah, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Türkmen Hacıhaliloğlu ile bölgeye giden Tapsız, yetkililerden yaşanan afet hakkında bilgi aldı.
Vali Tapsız, heyelanın sebep olduğu yıkım ve zararın tespitinin yapılarak, üzücü hadiseyle ilgili olarak yapılması gereken çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.
Bölgenin zemin etüdünün ilgili kurumlarca sağlıklı bir şekilde yapılması isteyen Tapsiz, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gereken önlemlerin alınmasını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.