pendik escort bayan
ak

Karaman Sosyal Bilimler Lisesi'nden İngilizce Festivali

26.04.2019 - 15:48, Güncelleme: 26.04.2019 - 15:48
 

Karaman Sosyal Bilimler Lisesi'nden İngilizce Festivali

KARAMAN (AA) - Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü...

KARAMAN (AA) - Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS Çalıştay Salonunda gerçekleştirilen programda, teknolojiyle birlikte gençlerin dünya ile entegre olmayı sağlayacak iletişim yollarının da çok hızlı geliştiğini söyledi.Günümüzde artık yabancı dil bilmenin bir ayrıcalık değil gereklilik olduğunu belirten Kurt, böyle bir etkinliğin Karaman’da gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğunu, gelecek yıllarda da etkinliğin büyüyerek sürmesini istediğini kaydetti.Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali kahoot, tarsia, kamishibai, simon says gibi uluslararası eğitim araçları ile gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti. Program, katılımcı öğretmen ve öğrencilere belge verilmesi ile sona erdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü...

KARAMAN (AA) - Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS Çalıştay Salonunda gerçekleştirilen programda, teknolojiyle birlikte gençlerin dünya ile entegre olmayı sağlayacak iletişim yollarının da çok hızlı geliştiğini söyledi.

Günümüzde artık yabancı dil bilmenin bir ayrıcalık değil gereklilik olduğunu belirten Kurt, böyle bir etkinliğin Karaman’da gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğunu, gelecek yıllarda da etkinliğin büyüyerek sürmesini istediğini kaydetti.

Etkinlik Tabanlı İngilizce Festivali kahoot, tarsia, kamishibai, simon says gibi uluslararası eğitim araçları ile gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti. Program, katılımcı öğretmen ve öğrencilere belge verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.