pendik escort bayan
ak

Karaman Serbest Bölge Protokolü İmzalandı

28.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:33
 

Karaman Serbest Bölge Protokolü İmzalandı

Karaman'a Serbest Bölgenin kurulması için resmi protokol düzenlenen törenle imzalandı- Karaman Valisi Süleyman Tapsız, "Karaman ortalama 400 milyon dolar ihracat gerçekleştiren bir ilimiz. Karaman, Anadolu'nun parlayan yıldızı konumunda"

KARAMAN (AA) - Karaman'a Serbest Bölgenin kurulması için resmi protokol düzenlenen törenle imzalandı.Vali Süleyman Tapsız, Karaman Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen törende, Serbest Bölgenin Karaman için çok önemli proje olduğunu söyledi. Karaman'dan 142 ülkeye ihracat gerçekleştirildiğini dile getiren Tapsız, "Karaman ortalama 400 milyon dolar ihracat gerçekleştiren bir ilimiz. Karaman, Anadolu'nun parlayan yıldızı konumunda. Ekonomi Bakanlığımızla beraber protokol imzalıyoruz. Serbest bölge için önümüzde bir engel kalmamış oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ise dünyada gündemin her gün, her saat başı değiştiğini, böyle bir süreci yaşadıklarını belirtti."Rekabetler ülkenin mali işlerini kolaylaştırması açısından çok büyük öneme sahip." diyen Konuk, şunları kaydetti: "Dünyaya ayak uydurmak, fırsatları değerlendirmek adına Karaman’daki sanayicimizin üst seviyeye taşınması noktasında önemli bir adım atıyoruz. Karaman bu anlamda sanayi kültürü, üretim kültürü oldukça derinlemesine dünyadaki diğer emsallerine göre mesafe almış durumda. Onun taçlanacağı, onun daha da üretime renk katacağı bir serbest bölge modeli Karaman’da hayata geçirilmiş olacak. Burada belediyemize ben çok teşekkür ediyorum. Çok öne çıktı. Karamanlı sanayicilerimize de ekonomiye sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Serbest bölgenin Karaman'a hayırlı olmasını diliyorum." Konuşmaların ardından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk arasında protokol imzalandı.
Karaman'a Serbest Bölgenin kurulması için resmi protokol düzenlenen törenle imzalandı- Karaman Valisi Süleyman Tapsız, "Karaman ortalama 400 milyon dolar ihracat gerçekleştiren bir ilimiz. Karaman, Anadolu'nun parlayan yıldızı konumunda"

KARAMAN (AA) - Karaman'a Serbest Bölgenin kurulması için resmi protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Vali Süleyman Tapsız, Karaman Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen törende, Serbest Bölgenin Karaman için çok önemli proje olduğunu söyledi.

Karaman'dan 142 ülkeye ihracat gerçekleştirildiğini dile getiren Tapsız, "Karaman ortalama 400 milyon dolar ihracat gerçekleştiren bir ilimiz. Karaman, Anadolu'nun parlayan yıldızı konumunda. Ekonomi Bakanlığımızla beraber protokol imzalıyoruz. Serbest bölge için önümüzde bir engel kalmamış oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ise dünyada gündemin her gün, her saat başı değiştiğini, böyle bir süreci yaşadıklarını belirtti.

"Rekabetler ülkenin mali işlerini kolaylaştırması açısından çok büyük öneme sahip." diyen Konuk, şunları kaydetti:

"Dünyaya ayak uydurmak, fırsatları değerlendirmek adına Karaman’daki sanayicimizin üst seviyeye taşınması noktasında önemli bir adım atıyoruz. Karaman bu anlamda sanayi kültürü, üretim kültürü oldukça derinlemesine dünyadaki diğer emsallerine göre mesafe almış durumda. Onun taçlanacağı, onun daha da üretime renk katacağı bir serbest bölge modeli Karaman’da hayata geçirilmiş olacak. Burada belediyemize ben çok teşekkür ediyorum. Çok öne çıktı. Karamanlı sanayicilerimize de ekonomiye sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Serbest bölgenin Karaman'a hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk arasında protokol imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.