pendik escort bayan
ak

Karaman Sağlık Müdürü Kurşun'dan Adsm Ziyareti

03.07.2019 - 12:13, Güncelleme: 03.07.2019 - 12:13
 

Karaman Sağlık Müdürü Kurşun'dan Adsm Ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni (ADSM) ziyaret etti.Kurşun, burada yaptığı açıklamada,...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni (ADSM) ziyaret etti.Kurşun, burada yaptığı açıklamada, hasta memnuniyetini yerinde görmek için sağlık kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürdüğünü belirtti.Diş ve diş eti hastalıklarının önlenebilir, kontrol edilebilir ve davranışla iyileştirilebilir hastalıklar gurubuna girdiğini ifade eden Kurşun, şunları kaydetti:"Alınacak koruyucu tedbirlerle hastalık oluşmadan önlenebilmektedir. Bu tedbirler sayesinde diş hastalıklarının tedavisi için yaptığımız harcamalar çok ciddi oranlarda düşerek 12 kat azalacağı yapılan araştırmalarla belirlenmiştir. Koruyucu tedavi, hastalık kişide başlamadan önce hastalığın önlenmesidir. Diş fırçalama, diş ipi kullanımı, düzenli olarak diş hekimine gitme alışkanlıklarının kazandırılması gerekmektedir."
KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni (ADSM) ziyaret etti.Kurşun, burada yaptığı açıklamada,...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni (ADSM) ziyaret etti.

Kurşun, burada yaptığı açıklamada, hasta memnuniyetini yerinde görmek için sağlık kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürdüğünü belirtti.

Diş ve diş eti hastalıklarının önlenebilir, kontrol edilebilir ve davranışla iyileştirilebilir hastalıklar gurubuna girdiğini ifade eden Kurşun, şunları kaydetti:

"Alınacak koruyucu tedbirlerle hastalık oluşmadan önlenebilmektedir. Bu tedbirler sayesinde diş hastalıklarının tedavisi için yaptığımız harcamalar çok ciddi oranlarda düşerek 12 kat azalacağı yapılan araştırmalarla belirlenmiştir. Koruyucu tedavi, hastalık kişide başlamadan önce hastalığın önlenmesidir. Diş fırçalama, diş ipi kullanımı, düzenli olarak diş hekimine gitme alışkanlıklarının kazandırılması gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.