pendik escort bayan
ak

Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi

05.07.2019 - 14:38, Güncelleme: 05.07.2019 - 14:38
 

Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi

KARAMAN (AA) - Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor.Okul Müdürü Mehmet Çalışkan gazetecilere yaptığı...

KARAMAN (AA) - Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor.Okul Müdürü Mehmet Çalışkan gazetecilere yaptığı açıklamada, okullarının bir devlet okulunun ötesinde bilim ve son teknolojinin buluştuğu bir adres olduğunu söyledi.Bir çok üniversitede bile olmayan imkanlarının okullarında bulunmasının kendileri için bir övünç kaynağı olduğunu ifade eden Çalışkan şunları kaydetti:"Okulumuzda okul idaresi öncülüğünde, ulusal projeler ile okula kazandırılan STEM kodlama ve robotik laboratuvarı, Sanal Gerçeklik Dil Sınıfı, 3D tasarım ve Bilime Yön veren İslam Bilginleri atölyesi bulunmaktadır. Okulumuzda Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulamakta olup, Arapça hazırlıklı 5 yıl, hazırlıksız 4 yıl tercih opsiyonları bulunmaktadır. Hayalleriyle geleceğe ışık tutmak isteyen sınavlarda başarılı olan öğrencileri okulumuza bekliyoruz."
KARAMAN (AA) - Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor.Okul Müdürü Mehmet Çalışkan gazetecilere yaptığı...

KARAMAN (AA) - Karaman Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor.

Okul Müdürü Mehmet Çalışkan gazetecilere yaptığı açıklamada, okullarının bir devlet okulunun ötesinde bilim ve son teknolojinin buluştuğu bir adres olduğunu söyledi.

Bir çok üniversitede bile olmayan imkanlarının okullarında bulunmasının kendileri için bir övünç kaynağı olduğunu ifade eden Çalışkan şunları kaydetti:

"Okulumuzda okul idaresi öncülüğünde, ulusal projeler ile okula kazandırılan STEM kodlama ve robotik laboratuvarı, Sanal Gerçeklik Dil Sınıfı, 3D tasarım ve Bilime Yön veren İslam Bilginleri atölyesi bulunmaktadır. Okulumuzda Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulamakta olup, Arapça hazırlıklı 5 yıl, hazırlıksız 4 yıl tercih opsiyonları bulunmaktadır. Hayalleriyle geleceğe ışık tutmak isteyen sınavlarda başarılı olan öğrencileri okulumuza bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.