pendik escort bayan
ak

Karaman Kitap Fuarı Açıldı

24.05.2019 - 16:08, Güncelleme: 24.05.2019 - 16:08
 

Karaman Kitap Fuarı Açıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı törenle açıldı.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış törenine...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı törenle açıldı.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış törenine Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Meral ve beraberindekiler tek tek kitap stantlarını gezdi. Nurullah Genç, Ataol Behramoğlu, İnci Aral, Müfit Can Saçıntı, Pelin Çift, Mesut Yar ve Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü isimlerin katılacağı fuar 10 gün boyunca açık kalacak.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı törenle açıldı.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış törenine...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı törenle açıldı.

Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış törenine Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Meral ve beraberindekiler tek tek kitap stantlarını gezdi.

Nurullah Genç, Ataol Behramoğlu, İnci Aral, Müfit Can Saçıntı, Pelin Çift, Mesut Yar ve Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü isimlerin katılacağı fuar 10 gün boyunca açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.