pendik escort bayan
ak

Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

26.10.2016 - 12:53, Güncelleme: 26.10.2016 - 12:53
 

Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman'da 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Vali Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Vali Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve daire müdürleri katıldı.Tapsız, herkesin ve her kesimin elini taşın altına koyarak ilin tüm yönleriyle kalkındırmanın, geliştirmenin ve refah seviyesi yükselmiş bir kent haline getirebilmenin mücadelesini vermesini gerektiğini söyledi.Kurum ve kuruluşların iş ve işlemlerin yürütülmesinde birbirleriyle sürekli iletişim halinde olmaları ve koordinasyonu sağlamaları konusunda uyarıda bulunan Tapsız, ildeki yatırımların en kısa sürede tamamlanarak Karaman halkına hizmet verebilmesi için çalışmaların etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.Toplantıda, ilgili kurumların bölge ve il müdürleri, gerçekleştirdikleri sunumlarla yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Vali Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda...
KARAMAN (AA) - Karaman'da 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Vali Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve daire müdürleri katıldı.
Tapsız, herkesin ve her kesimin elini taşın altına koyarak ilin tüm yönleriyle kalkındırmanın, geliştirmenin ve refah seviyesi yükselmiş bir kent haline getirebilmenin mücadelesini vermesini gerektiğini söyledi.
Kurum ve kuruluşların iş ve işlemlerin yürütülmesinde birbirleriyle sürekli iletişim halinde olmaları ve koordinasyonu sağlamaları konusunda uyarıda bulunan Tapsız, ildeki yatırımların en kısa sürede tamamlanarak Karaman halkına hizmet verebilmesi için çalışmaların etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.
Toplantıda, ilgili kurumların bölge ve il müdürleri, gerçekleştirdikleri sunumlarla yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.