pendik escort bayan
ak

Karaman Devlet Hastanesinde İlk Kez Kalp Pili Takıldı

29.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 11:18
 

Karaman Devlet Hastanesinde İlk Kez Kalp Pili Takıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesinde bir hastaya ilk kez kalp pili takıldı. Kalp yetmezliğine bağlı ritim bozuklukları ve buna...

KARAMAN (AA) - Karaman Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesinde bir hastaya ilk kez kalp pili takıldı. Kalp yetmezliğine bağlı ritim bozuklukları ve buna bağlı ani ölümlerin önlenmesinde kullanılan kalp pili, Karaman Devlet Hastanesinde ilk kez bir hastaya yerleştirildi. 78 yaşında, sık sık bayılma, halsizlik ve nabız düşüklüğü sebebiyle acil servise başvuran hasta, yerleştirilen kalp pili sayesinde nabzının normale dönmesiyle sağlığına kavuştu. Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada hastanelerinin artık büyük sağlık merkezleriyle yarışır hale geldiğini belirtti.Kalıcı kalp pili uygulamasının Karaman için çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu:"Artık kalıcı kalp pilleri için başka hastanelere gitmeye gerek kalmayacak. Kardiyoloji Kliniği Anjiyo Ünitesi sürekli gelişiyor. Kalp rahatsızlıklarından dolayı sevk işlemlerini azaltmak için sürekli çalışıyoruz. Karaman'da eksik olan branşlar ve üniteler için de çalışmalarımız devam ediyor. Birliğimize bağlı tüm tesislerimizle ilimize en iyi hizmeti verme gayretindeyiz."
KARAMAN (AA) - Karaman Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesinde bir hastaya ilk kez kalp pili takıldı. Kalp yetmezliğine bağlı ritim bozuklukları ve buna...

KARAMAN (AA) - Karaman Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesinde bir hastaya ilk kez kalp pili takıldı.

Kalp yetmezliğine bağlı ritim bozuklukları ve buna bağlı ani ölümlerin önlenmesinde kullanılan kalp pili, Karaman Devlet Hastanesinde ilk kez bir hastaya yerleştirildi.

78 yaşında, sık sık bayılma, halsizlik ve nabız düşüklüğü sebebiyle acil servise başvuran hasta, yerleştirilen kalp pili sayesinde nabzının normale dönmesiyle sağlığına kavuştu.

Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada hastanelerinin artık büyük sağlık merkezleriyle yarışır hale geldiğini belirtti.

Kalıcı kalp pili uygulamasının Karaman için çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Artık kalıcı kalp pilleri için başka hastanelere gitmeye gerek kalmayacak. Kardiyoloji Kliniği Anjiyo Ünitesi sürekli gelişiyor. Kalp rahatsızlıklarından dolayı sevk işlemlerini azaltmak için sürekli çalışıyoruz. Karaman'da eksik olan branşlar ve üniteler için de çalışmalarımız devam ediyor. Birliğimize bağlı tüm tesislerimizle ilimize en iyi hizmeti verme gayretindeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.