pendik escort bayan
ak

Karaman Belediyesinin Köprülü Kavşak Çalışması

20.07.2017 - 16:33, Güncelleme: 20.07.2017 - 16:33
 

Karaman Belediyesinin Köprülü Kavşak Çalışması

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, şehir içi...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, şehir içi ulaşıma kalite ve güven getirmek için yatırımlara devam ettiklerini söyledi.Sanayi Kavşağı'nda çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:"Bu noktada uygulayacağımız köprülü kavşak projemizle ulaşım rahatlayacak. Bu sayede hem vatandaşlarımız vakit kaybetmeden gitmek istedikleri yere ulaşacak hem de kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları da en aza indirmiş olacağız. Sanayi Köprülü Kavşağı projemizde çalışmalarımızı yıl sonu itibari ile tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyoruz."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, şehir içi...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesinin köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, şehir içi ulaşıma kalite ve güven getirmek için yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Sanayi Kavşağı'nda çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bu noktada uygulayacağımız köprülü kavşak projemizle ulaşım rahatlayacak. Bu sayede hem vatandaşlarımız vakit kaybetmeden gitmek istedikleri yere ulaşacak hem de kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları da en aza indirmiş olacağız. Sanayi Köprülü Kavşağı projemizde çalışmalarımızı yıl sonu itibari ile tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.