pendik escort bayan
ak

Karaman Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

24.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 24.01.2018 - 12:28
 

Karaman Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi. Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi. Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte, 2 gün boyunca "Evvel Zaman İçinde", "İzci Kardeşler" ve "Dünyayı Kurtaran Çocuk" isimli 3 farklı oyun sahnelendi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara bir karne hediyesi vermek istediklerini belirtti.Çocukların bu programlar sayesinde, hem eğlendiğini hem de bir şeyler öğrendiğini ifade eden Çalışkan, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi. Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından çocuklar için tiyatro etkinliği düzenlendi.

Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte, 2 gün boyunca "Evvel Zaman İçinde", "İzci Kardeşler" ve "Dünyayı Kurtaran Çocuk" isimli 3 farklı oyun sahnelendi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara bir karne hediyesi vermek istediklerini belirtti.

Çocukların bu programlar sayesinde, hem eğlendiğini hem de bir şeyler öğrendiğini ifade eden Çalışkan, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.