pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman Belediyesinde Bayramlaşma

05.06.2019 - 13:48, Güncelleme: 05.06.2019 - 13:48
 

Karaman Belediyesinde Bayramlaşma

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye hizmet binasında gerçekleşen programda,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye hizmet binasında gerçekleşen programda, bayramlaşmaya katılan herkesle tek tek bayramlaştı.Kalaycı, burada yaptığı konuşmada bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.Karaman'da bayramın huzurlu ve güvenli bir şekilde geçtiğini ifade eden Kalaycı, "Siz hemşehrilerimizin huzur içinde bir bayram geçirebilmeleri için gerek kolluk kuvvetlerimiz gerekse belediye çalışanlarımız aralıksız olarak mesai yapıyor. Ne yapılıyorsa insana hizmet için. Tüm İslam aleminin, Karamanlı hemşehrilerimin bayramını kutluyorum. İnşallah nice bayramlarda, yine beraber oluruz." dedi.Bayramlaşma programına Kalaycı'nın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye hizmet binasında gerçekleşen programda,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye hizmet binasında gerçekleşen programda, bayramlaşmaya katılan herkesle tek tek bayramlaştı.

Kalaycı, burada yaptığı konuşmada bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Karaman'da bayramın huzurlu ve güvenli bir şekilde geçtiğini ifade eden Kalaycı, "Siz hemşehrilerimizin huzur içinde bir bayram geçirebilmeleri için gerek kolluk kuvvetlerimiz gerekse belediye çalışanlarımız aralıksız olarak mesai yapıyor. Ne yapılıyorsa insana hizmet için. Tüm İslam aleminin, Karamanlı hemşehrilerimin bayramını kutluyorum. İnşallah nice bayramlarda, yine beraber oluruz." dedi.

Bayramlaşma programına Kalaycı'nın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.