pendik escort bayan
ak

Karaman Belediyesi Sokak Köpekleri İçin Yiyecek Bıraktı

18.01.2019 - 09:13, Güncelleme: 18.01.2019 - 09:13
 

Karaman Belediyesi Sokak Köpekleri İçin Yiyecek Bıraktı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için şehrin farklı bölgelerine köpek maması bıraktı.Karaman...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için şehrin farklı bölgelerine köpek maması bıraktı.Karaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında aç kalma tehlikesi ile karşı kaşıya kalan sokak köpeklerinin beslenmesi için kent genelinde yaklaşık 10 farklı bölgeye köpek maması bıraktı.Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, özellikle şehrin dış mahallelerine bırakılan mamaların, şehir merkezindeki sokak köpeklerini de bu bölgelere çekeceğinden, sürü halinde dolaşmalarının ve korku oluşturmalarının da önüne geçilmiş olacağını söyledi.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için şehrin farklı bölgelerine köpek maması bıraktı.Karaman...
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için şehrin farklı bölgelerine köpek maması bıraktı.
Karaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında aç kalma tehlikesi ile karşı kaşıya kalan sokak köpeklerinin beslenmesi için kent genelinde yaklaşık 10 farklı bölgeye köpek maması bıraktı.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, özellikle şehrin dış mahallelerine bırakılan mamaların, şehir merkezindeki sokak köpeklerini de bu bölgelere çekeceğinden, sürü halinde dolaşmalarının ve korku oluşturmalarının da önüne geçilmiş olacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.