pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Başladı

01.03.2019 - 15:13, Güncelleme: 01.03.2019 - 15:13
 

Karaman Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Başladı

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakaları, Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı.Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yaptığı konuşmada, müsabakaların üç gün süreceğini belirtti. Sporculara başarılar dileyen Bebek, "Böylesine önemli bir turnuvada ilimizde sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bu önemli şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Yapılan törenin ardından müsabakalara başlandı. Müsabakalarda 17 ilden yaklaşık 384 sporcu mücadele edecek.
KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakaları, Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yaptığı konuşmada, müsabakaların üç gün süreceğini belirtti.

Sporculara başarılar dileyen Bebek, "Böylesine önemli bir turnuvada ilimizde sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bu önemli şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan törenin ardından müsabakalara başlandı. Müsabakalarda 17 ilden yaklaşık 384 sporcu mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.