pendik escort bayan
ak

Karakeçili'de Yemenliler İçin Yardım Kermesi

09.01.2019 - 11:03, Güncelleme: 09.01.2019 - 11:03
 

Karakeçili'de Yemenliler İçin Yardım Kermesi

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi.Karakeçili Çok Programlı Spor Salonunda düzenlenen kermese, Kaymakam...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi.Karakeçili Çok Programlı Spor Salonunda düzenlenen kermese, Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, kamu kurumu temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.Her okulun kendi standını oluşturduğu kermesten elde edilecek gelirin tamamı Yemen'deki ihtiyaç sahipleri için açılan yardım hesabına aktarılacak.Kaymakam Gökmenoğlu, AA muhabirine, Türk milletinin tarih boyunca mazlumların, kimsesizlerin, aç ve açıkta kalanların yanında olduğunu söyledi.Yemen'de bir açlık dramı yaşandığını vurgulayan Gökmenoğlu, "Milletimiz, dininin ve geçmişten gelen örf adet ve kültürünün gereği olarak bu açlığa sessiz kalmadığını yardım kampanyaları ile ortaya koydu. Karakeçili ilçesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde kaymakamlığımız, belediyemiz, esnafımız, okullarımız ve velilerimizin yardımıyla bu kermesi düzenledik." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi.Karakeçili Çok Programlı Spor Salonunda düzenlenen kermese, Kaymakam...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi.

Karakeçili Çok Programlı Spor Salonunda düzenlenen kermese, Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, kamu kurumu temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Her okulun kendi standını oluşturduğu kermesten elde edilecek gelirin tamamı Yemen'deki ihtiyaç sahipleri için açılan yardım hesabına aktarılacak.

Kaymakam Gökmenoğlu, AA muhabirine, Türk milletinin tarih boyunca mazlumların, kimsesizlerin, aç ve açıkta kalanların yanında olduğunu söyledi.

Yemen'de bir açlık dramı yaşandığını vurgulayan Gökmenoğlu, "Milletimiz, dininin ve geçmişten gelen örf adet ve kültürünün gereği olarak bu açlığa sessiz kalmadığını yardım kampanyaları ile ortaya koydu. Karakeçili ilçesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde kaymakamlığımız, belediyemiz, esnafımız, okullarımız ve velilerimizin yardımıyla bu kermesi düzenledik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.