pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karakeçili'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

23.05.2017 - 15:28, Güncelleme: 23.05.2017 - 15:28
 

Karakeçili'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Atatürk Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Atatürk Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orbay Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Acar ve öğrenciler katıldı.Sergilenen projeleri gezerek öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Uzun, öğrencilerin ortaokul çağlarında bu projeleri hazırlaması eğitim hayatları adına güzel bir başarı, inşallah bu projelerini geliştirerek, ileride başarılı bir bilim insanı olurlar.Açılışa katılan davetliler, öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği stantları ziyaret ederek hazırlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Atatürk Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Atatürk Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orbay Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Acar ve öğrenciler katıldı.

Sergilenen projeleri gezerek öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Uzun, öğrencilerin ortaokul çağlarında bu projeleri hazırlaması eğitim hayatları adına güzel bir başarı, inşallah bu projelerini geliştirerek, ileride başarılı bir bilim insanı olurlar.

Açılışa katılan davetliler, öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği stantları ziyaret ederek hazırlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.