pendik escort bayan
ak

Karakeçili'de Şehitler İçin Fidan Dikildi

27.03.2018 - 13:08, Güncelleme: 27.03.2018 - 13:08
 

Karakeçili'de Şehitler İçin Fidan Dikildi

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı şehitleri için 150 fidan toprakla buluşturuldu.TEMA gönüllüleri öncülüğünde Bayram Kalesi...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı şehitleri için 150 fidan toprakla buluşturuldu.TEMA gönüllüleri öncülüğünde Bayram Kalesi mevkisinde düzenlenen programda, dikilen çam fidanlarına şehitlerin isimleri verildi.Karakeçili Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, burada yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerinin bu fidanlara şehitlerin isimlerini vererek yaşatmalarının, ülkemiz için mücadele ederek şehit düşen askerlere verilen minnettarlığı ortaya koyduğunu söyledi.TEMA'nın bu gibi organizasyonların yanında ülkemizin erozyonla mücadelesine ve ağaçlandırılmasında da katkıda bulunduğunu anımsatan Kaymakam Köroğlu, fidan dikimine yetkililer olarak her türlü destek ve katkıyı sağladıklarını belirtti.TEMA Karakeçili Sorumlusu Ali Vurgun ise, şehitlerin isimlerinin dikilen fidanlarla yaşatılacağını kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı şehitleri için 150 fidan toprakla buluşturuldu.TEMA gönüllüleri öncülüğünde Bayram Kalesi...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı şehitleri için 150 fidan toprakla buluşturuldu.

TEMA gönüllüleri öncülüğünde Bayram Kalesi mevkisinde düzenlenen programda, dikilen çam fidanlarına şehitlerin isimleri verildi.

Karakeçili Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, burada yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerinin bu fidanlara şehitlerin isimlerini vererek yaşatmalarının, ülkemiz için mücadele ederek şehit düşen askerlere verilen minnettarlığı ortaya koyduğunu söyledi.

TEMA'nın bu gibi organizasyonların yanında ülkemizin erozyonla mücadelesine ve ağaçlandırılmasında da katkıda bulunduğunu anımsatan Kaymakam Köroğlu, fidan dikimine yetkililer olarak her türlü destek ve katkıyı sağladıklarını belirtti.

TEMA Karakeçili Sorumlusu Ali Vurgun ise, şehitlerin isimlerinin dikilen fidanlarla yaşatılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.