pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karakeçili'de Öğrencilere Yetenek Testi Uygulandı

07.11.2018 - 14:23, Güncelleme: 07.11.2018 - 14:23
 

Karakeçili'de Öğrencilere Yetenek Testi Uygulandı

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında öğrencilere yetenek testi taraması yapıldı.Türkiye...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında öğrencilere yetenek testi taraması yapıldı.Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Karakeçili Spor Salonunda yapılan çalışmayla 3. sınıf öğrencileri yetenek testinden geçirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Musa Özmen, yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin bedensel yeteneklerini ortaya çıkarmak için boy, kilo, esneme, sıçrama, pençe, kuvvet, geriye top fırlatma, çabukluk, çeviklik gibi testlerden geçirildiğini söyledi.Test sonucunda yüzde 10 dilimine giren çocukların yaz spor okullarına alındığını belirten Özmen, yaz spor okullarındaki öğrencilerin yeteneklerine göre branşlara ayrılarak yetiştirildiğini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında öğrencilere yetenek testi taraması yapıldı.Türkiye...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında öğrencilere yetenek testi taraması yapıldı.

Türkiye Sportif Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Karakeçili Spor Salonunda yapılan çalışmayla 3. sınıf öğrencileri yetenek testinden geçirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Musa Özmen, yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin bedensel yeteneklerini ortaya çıkarmak için boy, kilo, esneme, sıçrama, pençe, kuvvet, geriye top fırlatma, çabukluk, çeviklik gibi testlerden geçirildiğini söyledi.

Test sonucunda yüzde 10 dilimine giren çocukların yaz spor okullarına alındığını belirten Özmen, yaz spor okullarındaki öğrencilerin yeteneklerine göre branşlara ayrılarak yetiştirildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.