pendik escort bayan
ak

Karahan, Engelli Ailesinin "Gözü" Olan Ünzile Anneyi Ziyaret Etti

02.01.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.01.2019 - 14:43
 

Karahan, Engelli Ailesinin "Gözü" Olan Ünzile Anneyi Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, engelli oğlu, gelini ve iki torunu ile yakından ilgilenen, Ünzile anneyi evinde ziyaret etti.Başkan Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, engelli oğlu, gelini ve iki torunu ile yakından ilgilenen, Ünzile anneyi evinde ziyaret etti.Başkan Karahan, göreve geldiği günden bu yana ilçede gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam ediyor.Ev ziyaretleri kapsamında Başkan Karahan, Ilıca Mahallesi'nde ikamet eden fedakar anne Ünzile Gülüm’ü evinde ziyaret etti.Gülüm ailesinin evine konuk olan Karahan, aile bireyleriyle sohbet ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.Yaptıkları ev ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Karahan, “Elleri öpülesi Ünzile Gülüm annemizin evinde misafir olduk. Asım kardeşimizle, eşi ve çocuklarıyla muhabbet ettik. Çocuk kaç yaşında olursa olsun anne hep annedir, çocuksa hep çocuktur. Hep koruyucu, sahiplenici, kendi rahatından, uykusundan ödün veren kişidir. Allah Ünzile annemizden razı olsun. Allah ailemize şifa versin.” diye konuştu.Aile fertleri de Belediye Başkanı Karahan’a, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, engelli oğlu, gelini ve iki torunu ile yakından ilgilenen, Ünzile anneyi evinde ziyaret etti.Başkan Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, engelli oğlu, gelini ve iki torunu ile yakından ilgilenen, Ünzile anneyi evinde ziyaret etti.

Başkan Karahan, göreve geldiği günden bu yana ilçede gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam ediyor.

Ev ziyaretleri kapsamında Başkan Karahan, Ilıca Mahallesi'nde ikamet eden fedakar anne Ünzile Gülüm’ü evinde ziyaret etti.

Gülüm ailesinin evine konuk olan Karahan, aile bireyleriyle sohbet ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Yaptıkları ev ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Karahan, “Elleri öpülesi Ünzile Gülüm annemizin evinde misafir olduk. Asım kardeşimizle, eşi ve çocuklarıyla muhabbet ettik. Çocuk kaç yaşında olursa olsun anne hep annedir, çocuksa hep çocuktur. Hep koruyucu, sahiplenici, kendi rahatından, uykusundan ödün veren kişidir. Allah Ünzile annemizden razı olsun. Allah ailemize şifa versin.” diye konuştu.

Aile fertleri de Belediye Başkanı Karahan’a, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.