pendik escort bayan
ak

Karadeniz Ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası

27.09.2016 - 17:53, Güncelleme: 27.09.2016 - 17:53
 

Karadeniz Ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası

KIRŞEHİR (AA) - Rize'de yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Kırşehir takımı 1 altın 4 bronz madalya kazandı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Rize'de yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Kırşehir takımı 1 altın 4 bronz madalya kazandı.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şampiyonada takım kategorisinde üçüncü olunduğu, 5 madalya kazanıldığı belirtildi.Karate Federasyonunun faaliyet programında yer alan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına 6 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcunun mücadele ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"30 kilogramda Furkan Çakır altın madalya kazanırken, 40 kilogramda Beyza Gündüz, 40 kilogramda Hazal Dalgalı, 25 kilogramda Ali Arda Navruz bronz madalya aldı. Ayrıca 2007, 2008 ve 2009 doğumlularda takım kategorisinde ise üçüncü olarak bronz madalya kazandılar. Toplamda takımımız 1 altın 4 bronz madalya ile şampiyonayı tamamladı."
KIRŞEHİR (AA) - Rize'de yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Kırşehir takımı 1 altın 4 bronz madalya kazandı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Rize'de yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Kırşehir takımı 1 altın 4 bronz madalya kazandı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şampiyonada takım kategorisinde üçüncü olunduğu, 5 madalya kazanıldığı belirtildi.

Karate Federasyonunun faaliyet programında yer alan Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına 6 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcunun mücadele ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"30 kilogramda Furkan Çakır altın madalya kazanırken, 40 kilogramda Beyza Gündüz, 40 kilogramda Hazal Dalgalı, 25 kilogramda Ali Arda Navruz bronz madalya aldı. Ayrıca 2007, 2008 ve 2009 doğumlularda takım kategorisinde ise üçüncü olarak bronz madalya kazandılar. Toplamda takımımız 1 altın 4 bronz madalya ile şampiyonayı tamamladı."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.