pendik escort bayan
ak

Karacaören'deki Konutlar İçin Kura Çekilişi

24.07.2017 - 15:08, Güncelleme: 24.07.2017 - 15:08
 

Karacaören'deki Konutlar İçin Kura Çekilişi

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören'de gecekondu sahipleri için inşa edilen 145 konut için 26 Temmuz Çarşamba kura çekilecek

ANKARA (AA) - Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören'de gecekondu sahipleri için inşa edilen 145 konut için 26 Temmuz Çarşamba günü kura çekilişi yapılacak.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören mevkisinde gecekondu sahipleri için inşa edilen 250 konuttan geriye kalan 145 konutun sahipleri kurayla belirlenecek.Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren tüm kentsel dönüşüm projelerinde gecekondusu olan vatandaşların katılabileceği Karacaören'deki konutların kura çekimi, Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda 26 Temmuz Çarşamba saat 14.30'da noter huzurunda gerçekleştirilecek.Başkentin giriş kapısı Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde bulunan Kuzey Ankara Projesinde, daha önce 8 bin 100 konut hak sahiplerine teslim edilmişti.Bölgede bulunan 5 bin 807 gecekondu, Büyükşehir tarafından yıkılmıştı. Proje kapsamında ticari konutların yapımı devam ediyor.
Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören'de gecekondu sahipleri için inşa edilen 145 konut için 26 Temmuz Çarşamba kura çekilecek

ANKARA (AA) - Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören'de gecekondu sahipleri için inşa edilen 145 konut için 26 Temmuz Çarşamba günü kura çekilişi yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören mevkisinde gecekondu sahipleri için inşa edilen 250 konuttan geriye kalan 145 konutun sahipleri kurayla belirlenecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren tüm kentsel dönüşüm projelerinde gecekondusu olan vatandaşların katılabileceği Karacaören'deki konutların kura çekimi, Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda 26 Temmuz Çarşamba saat 14.30'da noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Başkentin giriş kapısı Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde bulunan Kuzey Ankara Projesinde, daha önce 8 bin 100 konut hak sahiplerine teslim edilmişti.

Bölgede bulunan 5 bin 807 gecekondu, Büyükşehir tarafından yıkılmıştı. Proje kapsamında ticari konutların yapımı devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.