pendik escort bayan
ak

Karacan İlk Teşekkür Ziyaretini Günyüzü'ne Yaptı

02.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 02.07.2018 - 16:23
 

Karacan İlk Teşekkür Ziyaretini Günyüzü'ne Yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran seçimleri sonrasındaki ilk ilçe teşekkür ziyaretini...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran seçimleri sonrasındaki ilk ilçe teşekkür ziyaretini en yüksek oy oranıyla teveccühünü bir kez daha AK Parti'den yana gösteren Günyüzü ilçesine gerçekleştirdi.İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre Karacan, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Günyüzü teşkilatında yer alan dava arkadaşına yaptıkları çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. İlçe muhtarlarıyla toplantı da gerçekleştiren Karacan, Belediye Başkanı Remzi Arayıt ile muhtarları dinleyerek, ilçede yapılması gerekenleri not aldı. Toplantının ardından ilçede kurulan pazarı dolaşarak esnafa ve vatandaşlara seslenen Karacan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere göstermiş olduğunuz destek için teşekkür etmeye geldim. Şehrimiz ve ülkemizin geleceği adına önemli bir oy kullandınız, artık ülkemizin şahlanış vakti, artık bizlerin size daha çok hizmet etme vakti, tekrar tekrar teşekkür ediyorum." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran seçimleri sonrasındaki ilk ilçe teşekkür ziyaretini...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran seçimleri sonrasındaki ilk ilçe teşekkür ziyaretini en yüksek oy oranıyla teveccühünü bir kez daha AK Parti'den yana gösteren Günyüzü ilçesine gerçekleştirdi.

İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre Karacan, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Günyüzü teşkilatında yer alan dava arkadaşına yaptıkları çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İlçe muhtarlarıyla toplantı da gerçekleştiren Karacan, Belediye Başkanı Remzi Arayıt ile muhtarları dinleyerek, ilçede yapılması gerekenleri not aldı.

Toplantının ardından ilçede kurulan pazarı dolaşarak esnafa ve vatandaşlara seslenen Karacan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere göstermiş olduğunuz destek için teşekkür etmeye geldim. Şehrimiz ve ülkemizin geleceği adına önemli bir oy kullandınız, artık ülkemizin şahlanış vakti, artık bizlerin size daha çok hizmet etme vakti, tekrar tekrar teşekkür ediyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.