pendik escort bayan
ak

Karacan, Günyüzü’nde İş Makinelerini Hizmete Aldı

16.04.2018 - 16:48, Güncelleme: 16.04.2018 - 16:48
 

Karacan, Günyüzü’nde İş Makinelerini Hizmete Aldı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın girişimleriyle Günyüzü Belediyesine kazandırılan 3 yeni...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın girişimleriyle Günyüzü Belediyesine kazandırılan 3 yeni iş makinesi törenle hizmete alındı. Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'ın girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Günyüzü Belediyesine hibe edilen 3 yeni iş makinesinin hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi. Törende yaptığı konuşmada, Günyüzü'nün yerinin kendisinde hep ayrı olduğunu dile getiren Karacan, şunları kaydetti: "Kurulduğu günden beri davamızın ve liderimizin en büyük destekçisi oldunuz. Biz de Eskişehir’in en uzak ilçesi olan Günyüzü’nün bazıları gibi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlanması gerektiğini biliyor, 'Halka hizmet hakka hizmet' anlayışıyla gelen talebi en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. İş makineleri Günyüzümüze hayırlı uğurlu olsun inşallah." Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt da Karacan’a ve bakanlığa ilçeye verdikleri destek için teşekkür etti. Karacan, törenin ardından ilçede esnaf ziyaretinde bulundu ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın girişimleriyle Günyüzü Belediyesine kazandırılan 3 yeni...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın girişimleriyle Günyüzü Belediyesine kazandırılan 3 yeni iş makinesi törenle hizmete alındı.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'ın girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Günyüzü Belediyesine hibe edilen 3 yeni iş makinesinin hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende yaptığı konuşmada, Günyüzü'nün yerinin kendisinde hep ayrı olduğunu dile getiren Karacan, şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden beri davamızın ve liderimizin en büyük destekçisi oldunuz. Biz de Eskişehir’in en uzak ilçesi olan Günyüzü’nün bazıları gibi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlanması gerektiğini biliyor, 'Halka hizmet hakka hizmet' anlayışıyla gelen talebi en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. İş makineleri Günyüzümüze hayırlı uğurlu olsun inşallah."

Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt da Karacan’a ve bakanlığa ilçeye verdikleri destek için teşekkür etti.

Karacan, törenin ardından ilçede esnaf ziyaretinde bulundu ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Karacan, Günyüzü’nde İş Makinelerini Hizmete Aldı

Karacan, Günyüzü’nde İş Makinelerini Hizmete Aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.