pendik escort bayan
ak

Kara Yollarında Durum

Spor 15.06.2018 - 09:03, Güncelleme: 15.06.2018 - 09:03
 

Kara Yollarında Durum

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol...

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Artvin-Şavşat yolunun 34 ila 52. kilometreleri arasında, 07.00-18.00 saatleri aralığında yapılacak yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik belirli kesimlerde tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.Muş-Tatvan Devlet Yolu'nun 8 ila 11'inci kilometreleri arası BSK kaplamalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik sağ yoldan iki yönlü sağlanıyor.İstanbul-İzmit yolunun Dilovası kesiminde kavşak kolu yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.Kuşadası-Söke Devlet Yolu'nun 9 ila 10'uncu kilometreleri arası yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun bir tarafından gidiş-geliş olarak sağlanmakta.Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 19-20'nci kilometreleri arasında hastane bağlantı yolu yapımı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Eskişehir-Bozüyük istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer şeritlerden yapılıyor.Aksaray-Nevşehir yolunun 33-35'inci kilometreleri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Aksaray-Nevşehir istikametinde yol daraltılarak trafik diğer şeritten kontrollü olarak verilmekte.Tokat-Sivas yolunun 40-44'üncü kilometreleri arasındaki Çamlıbel şehir geçişi yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım ise bölünmüş yolun bir bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.
ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol...

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Artvin-Şavşat yolunun 34 ila 52. kilometreleri arasında, 07.00-18.00 saatleri aralığında yapılacak yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik belirli kesimlerde tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Muş-Tatvan Devlet Yolu'nun 8 ila 11'inci kilometreleri arası BSK kaplamalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik sağ yoldan iki yönlü sağlanıyor.

İstanbul-İzmit yolunun Dilovası kesiminde kavşak kolu yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kuşadası-Söke Devlet Yolu'nun 9 ila 10'uncu kilometreleri arası yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun bir tarafından gidiş-geliş olarak sağlanmakta.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 19-20'nci kilometreleri arasında hastane bağlantı yolu yapımı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Eskişehir-Bozüyük istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer şeritlerden yapılıyor.

Aksaray-Nevşehir yolunun 33-35'inci kilometreleri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Aksaray-Nevşehir istikametinde yol daraltılarak trafik diğer şeritten kontrollü olarak verilmekte.

Tokat-Sivas yolunun 40-44'üncü kilometreleri arasındaki Çamlıbel şehir geçişi yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım ise bölünmüş yolun bir bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.